fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Gåvomottagare är nu påslagen automatiskt för alla nya ärenden

I höstas lanserade vi tjänsten gåvomottagare. En smidig funktion både för er och era kunder. Det innebär att en eller flera av de anhöriga får alla gåvobevis till sin mejl. Varje dag det skänks en gåva skickas ett mejl med uppgifter om vem som skänkt gåvan, en pdf med alla gåvobevis som hittills skänkts och en länk till ett bildspel. Bildspelet kan sedan användas på exempelvis minnesstunden. 

Efter begravningen

De som är gåvomottagare kommer sedan fortsätta få mejl om det skänks minnesgåvor efter begravningen. Ett exempel på det är om det skänks gåvor på årsdagen. 

Ingår i Min Gåva

Det här är en tjänst som ingår i Min Gåva och det är en fin service för era kunder. Kom ihåg att det behöver inte utesluta att ni även skriver ut minnesbladen och tar med till begravningen som vanligt. Se det istället som en extratjänst för era kunder. 

Automatiskt aktiverad på nya ärenden

Nu är denna funktion automatiskt aktiverad på alla beställare på nya ärenden där det finns en epostadress inlagd. Om ni inte vill använda funktionen behöver ni aktivt stänga av den eller alternativt kryssa ur rutan för de beställare som inte vill ha tjänsten.

För att stänga av funktionen går ni in under Administration > Bitnetfunktioner, scrollar ner till ”Skapa gåvomottagare i Min Gåva när begravningsärende skapas i Bitnet” och slår av strömbrytaren.