fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Lansering – E-signering i Bitnet

Förkorta tiden för underskrift 

E-signaturer är juridiskt bindande på samma sätt som en handskriven signatur på papper, men på ett mycket smidigare och flexiblare sätt. Du kan snabbt skicka avtalet till kunden utan brev och frimärken. Och lika snabbt få svar – 80% av dokumenten är påskrivna inom 24 timmar. Det förkortar och förenklar handläggningstid och administration, så att du kan lägga tiden på annat.

Vi har tillsammans med Verified utvecklat en funktion där du kan skicka dokument för signering direkt från Bitnet. I Bitnet kan du välja en utskrift och skicka den till en eller flera mottagare för signering. Du kan även se statusen direkt i Bitnet på de dokument du skickat och vilka som blivit signerade.

Tips!

Tänk igenom vilka blanketter ni kan ha nytta av att lägga till nu när den här smidiga tjänsten finns. Kanske en blankett där kunden kan signera att hen godkänner att ni gör ett begravningsärende till ett juridikärende kan vara bra att ha.

Kom igång!

Kom igång genom att först teckna ett avtal med Verified. Du får då de inloggningsuppgifter du behöver för att aktivera funktionen i Bitnet. Observera att du behöver teckna ett avtal med Verified på knappen nedan även om du redan har ett. Då får du del av vårt förmånliga ramavtal och får kostnaden på din bitnetfaktura.

Teckna ditt avtal med verified här
Ladda ner en manual