fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Välkommen på Workshop!

Välkommen till våra nya och uppdaterade utbildningar!

Nyhet – Workshops

Workshopen riktar sig till dig som är intresserad av att uppdatera dina kunskaper och vill ha en mer praktisk utbildning där du aktivt deltar i olika övningsmoment. Du kommer tillsammans med andra kursdeltagare att arbeta igenom olika delar i Bitnet och får tips om hur du på bästa sätt utnyttjar verktygets möjligheter.

Utbildningen är en heldag och hålls på plats hos oss i Örebro.
Just nu erbjuder vi följande workshops:

Bitnet Begravning, Grundkurs – för nybörjaren eller dig som behöver en uppfräschning av dina kunskaper.
Bitnet Begravning, Admin & blanketter – för administratören som är intresserad av att utforma dokument och lära sig avancerade funktioner.
WORKSHOP - BITNET BEGRAVNING
Bitnet Begravning – Admin & Blanketter

Begränsat med tid? Gå en webbkurs!

Vi fortsätter även med våra populära webbkurser. Det är tidseffektiva utbildningar som tar ungefär två timmar av din tid. Perfekt att bryta av en arbetsdag med och få lite ny kunskap. Vi erbjuder webbkurser i Bitnet Begravning, Bitnet Juridik och utformning av blanketter.

BITNET BEGRAVNING
BITNET - BLANKETTER
BITNET JURIDIK

Rabatt på webbkurser

Ta del av rabatten genom att köpa ett klippkort till byrån och få 10 valfria webbkurser för 12 000 kr exkl. moms. När du och dina kollegor sedan ska anmäla er till en kurs, så anger ni bara ert klippkort- id. Enkelt och smidigt! Mejla support@bitnet.nu för beställning och mer information.


Välkommen med din anmälan!