Ny kalender i Bitnet

31 oktober lanserar vi Bitnets nya förbättrade kalender!

by

Ny kalender i Bitnet

31 oktober lanserar vi Bitnets nya förbättrade kalender!

by admin

by admin


Att ha en effektiv och enkel kalender är viktigt för att hålla koll på dina egna och dina kollegors viktiga besök och begravningar. Därför har vi på Bitnet tagit fram en mer modern och förbättrad kalender.

Vad har förbättrats?


Den nya kalendern innehåller en förbättrad design och är mer lättanvänd än tidigare. Verktyget har gjorts snabbare och tidigare buggar är ett minne blott. Vi har förbättrat filtrerings-verktyget så att du kan välja fler personer, kontor och typer i ett och samma filter. Nu kan du även spara dina favoritfilter. I din nya kalender kan du snabbt få mer information om en inlagd händelse genom att föra muspekaren över händelsen. Förrättningar från juridiken kan inkluderas i din kalender. Från och med nu kan du även ställa in sluttid på en händelse du schemalagt.

Under ”Kalender” i menyn till vänster i Bitnet har vi tagit bort flikarna ”Idag”, ”Tre dagar” och ”Arbetsvecka”, för att skapa en mer lättorienterad och stilren meny. Dessa val justerar du istället enkelt inne i kalendervyn. 


Starta kalendern för första gången: 

Du måste aktivera din kalender innan du kan använda den för första gången. Det gör du genom att i menyn välja Administration> Bitnet funktioner> bocka i knappen ”Kalender”. Färdigt! Nu gäller den nya kalendern för hela byrån.

Vänster panel:

Justera vilka användare du vill se i din kalendervy under ”Personal”. Om begravningsbyrån har flera kontor kan du välja vilka du vill se under fliken ”kontor”. Under fliken ”Typer” kan du bocka i vilken typ av händelser du vill se. Om du vill spara ditt val av personer, kontor och typer för framtida användning av kalendern, så trycker du längst ned på knappen ”Spara filter” – nu hittar du dina sparade filter under fliken ”filter”. Nästa gång du öppnar kalendern visas det senast använda filtret. I samma meny under ”Inställningar” kan du göra ytterligare val, exempelvis att du vill se röda dagar i din kalender.

Kalendervy:

Till höger i headern kan du ställa in om du vill se dag, vecka eller månad i din kalender. Till vänster i hedern kan du bläddra framåt eller bakåt i kalendern med hjälp av pilarna. Under ”Visa/dölj filter” kan du justera ditt förvalda filter. På knappen ”Hjälp” visas en snabbguide av funktionerna i kalendern. För att lägga till en ny händelse klickar du på dagen då du vill skapa en händelse,
nu öppnas en ruta med val. För att schemalägga en händelse en he
l dag raderar du starttid och sluttid.

 

 

 

 

 

 

 

 

https://player.vimeo.com/video/298106229

Top
Facebook