fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Samla in verifierade kundomdömen automatiskt via Bitnets integration till Reco

Samla in verifierade kundomdömen automatiskt via Bitnets integration till Reco


Genom att koppla Reco till Bitnet kan byrån samla in verifierade kundomdömen automatiskt. Det skapas en förfrågan till kunden vid rätt tidpunkt efter en genomförd ceremoni och när ett omdöme sedan publiceras går det att härleda till uppdraget vilket gör att omdömet blir verifierat.

Ord från Thomas på Ringabyråer

Reco har pratat kundomdömen med Thomas Utby, Verksamhetschef på Ringabyråer. Thomas berättar att arbetet med kundomdömen fått deras kunder att känna ett ökat förtroende, trots att det sker i ett tufft sammanhang. 

– Att be någon att lämna ett omdöme av ens tjänst när de mist en nära anhörig kan för många kännas opassande. Men faktum är att våra kunder uppskattar att få lämna feedback.

 Genom att koppla ihop Reco med Bitnet slipper byrån samla in omdömen genom att lägga in uppgifter manuellt, allt sker automatiskt. Eftersom kontaktuppgifterna hämtas från Bitnet säkerställer man också att det bara är faktiska kunder som får frågan. Något som sparar tid och skapar tillit, enligt Thomas.

– Vi sparar otroligt mycket tid genom integrationen. Allt sker helt automatiskt och vi säkerställer att samtliga kunder blir tillfrågade och att alla omdömen blir verifierade. På så vis kan vi garantera att alla våra omdömen är delade av våra riktiga kunder – trovärdighet är otroligt viktigt för oss.

Ringabyråer har idag ett snittbetyg på 4,9 av 5 baserat på 110 kundomdömen. Att de fina siffrorna och kundernas vittnesmål fått effekt är något som Thomas menar märks genom ökat förtroende från nya kunder och ökad trafik till hemsidan. Dessutom ger det ökad kunskap och en och annan moralskjuts.

– Vi läser alla omdömen som kommer in, det har gett oss en ökad insikt om vad våra kunder värdesätter som vi inte hade fått annars. Sen skickar vi vidare positiva omdömen som nämner vår personal – det är alltid uppskattat!

Alla Bitnets användare får testa Reco helt kostnadsfritt under 60 dagar,  Läs mer och registrera dig här.