fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Nytt och uppdaterat

Nytt & uppdaterat


Vi arbetar hela tiden aktivt med att uppdatera befintliga och utveckla nya funktioner i Bitnet och Min Gåva. I denna film går Ellen igenom alla nyheter och uppdateringar som gjorts den senaste tiden.  

Dölj fakturor som inte ska exporteras till ekonomisystemet:
Gå till menyn i Bitnet och välj Ekonomi>Visa ej exporterade fakturor. Klicka på ögon-ikonen för att hindra fakturan från att exporteras.

Dölj minnesrum på annonsfliken:
Byråer kan dölja minnesrummet på annonsfliken i ärendet om annonspriset är 0 kr.
Byråns administratör aktiverar funktionen genom att gå till menyn i Bitnet och välja Administration>Bitnetfunktioner. Under rubriken annonser bocka i ”Visa ej minnesrum bland annonser om priset är 0 kr”. När bocken är blå är funktionen aktiverad.

Dölj begravningsakter för minnesgåvor:
Byråer kan dölja möjligheten att ge minnesgåvor innan dödsannonsen är publicerad. 
Byråns administratör aktiverar funktionen genom att gå till menyn i Bitnet och välja Administration>Bitnetfunktioner. Under rubriken annonser bocka i ”Dölj begravningsakter för minnesgåvor”.

Ta bort filtrering av personal i kalendern:
Aktivera genom att gå till menyn i Bitnet och välj Kalender>Kalender. I den vänstra kalendervyn under ”Personal” bocka i ”Filtrera ej”. Om valet ej syns måste du först klicka på knappen ”Filter” i kalenderhuvudet.

Skapa nytt juridikärende med personnummersökning:
Gå till menyn i Bitnet och välj Juridk>Nytt ärende.  Bocka i knappen till höger om rubriken ”Ny kund”. Skriv in personnumret som du önskar upprätta ett juridikärende med. 

Har du frågor? Kontakta oss på support@bitnet.nu eller 019-760 22 60. 

Trevlig julvecka!
Teamet på Bitnet