fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Nu lanserar vi det nya begravningsflödet

Ett flexiblare Bitnet

Begravningsflödet Begravningsbranschen har utvecklats mycket de senaste åren och i våras accelererade utvecklingen ännu snabbare i och med coronaviruset. Med de restriktioner och den osäkerhet som rådde ville många vänta ett par månader med ceremoni och minnesstund. Därmed blev akt med urna en mycket vanligare begravningsform. Men istället för att bara lägga in en ny begravningsform i Bitnet tänkte vi om. 

Kunderna har nämligen även innan corona börjat gå utanför den ram som länge funnits för en begravning. Det kommer inte sluta, utan tvärtom så kommer kunden ta för givet att man kan ska kunna skräddarsy sin begravning så som man själv vill ha den. Dessutom så blir transporter av urnor och kistor mellan länder vanligare. Det kanske ska vara en ceremoni i ett land och en minnesstund i ett annat. 

Med alla dessa förändringar i kunders beteende behöver alltså Bitnet bli mer flexibelt. I det nya flödet så kommer du kunna flytta om och lägga till aktiviteter som exempelvis transporter, kremation och begravning. Och därmed få ett tydligt flöde på det som händer med kroppen – före, under och efter begravningen. 

Dessutom så tar vi höjd för framtiden. Vi vet inte vilka nya önskemål som kommer dyka upp, men när de kommer kan vi lägga till dessa i Bitnet på ett mycket enklare sätt. Det här är ett system som ska kunna anpassas och följa med framåt. 

Så här funkar det

Se instruktionsfilmen
Ladda ner manualen