fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Förbättrad e-anmälan – separat begravningsceremoni och minnesstund

Förbättrad e-anmälan

Från och med nu skiljer systemet på anmälningar till begravningsceremonin och minnesstunden. På er hemsida och i minnesrummet bockar gästen därmed i om denne önskar att anmäla sig till endast begravningsceremonin, minnesstunden eller båda. Desamma gäller för er när ni lägger till en ny gäst direkt från systemet. I Bitnet kan ni välja att sätta olika maxantal och olika anmälningsdatum för de två händelserna.

Ni behöver inte aktivera något i Bitnet. Gamla ärenden ser ut precis som innan, tills dess att ni går in under förtäringsfliken i ärendet och klickar på ändraknappen i informationsrutan. Här väljer ni om gästen ska kunna anmäla sig till begravningsceremonin och/eller minnesstunden, fyller i maxantal och anger sista anmälningsdatum. När maxantalet är uppnått går det inte att anmäla sig till händelsen via er hemsida eller minnesrummet.

I Bitnet

E-anmälan som visas i minnesrummet

E-anmälan som visas på er hemsida

I listan med anmälningar i Bitnet visas två olika ikoner beroende på om gästen är anmäld till begravningsceremonin, minnesstunden eller båda.

När du sedan ska skriva ut eller mejla anmälningslistan visas en dialogruta, där du får välja om det gäller begravningsceremonin och/eller minnesstunden. 

Precis som tidigare kan ni godkänna eller neka e-anmälningar som inkommit från er hemsida. Vi har gjort en tydligare struktur för inkomna anmälningar som inväntar bekräftelse. 

När ni godkänt en e-anmälan i Bitnet, skickas precis som tidigare en mejlbekräftelse till gästen. Denna bekräftelse har ett nytt mer stilrent utseende. 

Manual e-anmälan