fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16:00.

Dokumentgeneratorn – Nyhet i Bitnet Juridik

Dokumentgeneratorn

Dokumentgenerator är Bitnet Juridiks senaste nyhet, där du får ett komplett verktyg för handläggning av bouppteckning, bodelning och arvsskifte. Dokumentgeneratorn är en ny funktion vars syfte är att hjälpa att hantera och överblicka alla uppgifter i ett bouppteckningsärende. Bitnet Juridik sammanställer informationen och genererar ett bouppteckningsdokument och dokument för bodelning och arvsskifte.

Som användare kan du med fördel använda Bitnet Juridik hela vägen från skapadet av ärendet, aktivteter, loggning av tid, informationsinsamling, administration, utskrift av slutdokumenten och fakturering. 

Du kan använda dokumentgeneratorn separat om du inte använder Bitnet juridik för tidsmätning. I systemet finns SPAR-sökning för personsök för en snabb registrering av personer in i ärendet. Här finns också ett familjeträd som grafiskt förtydligar släktskapet i ärendet. 

Dokumentgeneratorn har tagits fram tillsammans med våra befintliga användare av Bitnet Juridik. Systemet är precis som Bitnet helt webbaserat och går att använda på dator eller surfplatta med internetuppkoppling. Vi har tagit fram ett gränssnitt som är modernt och lättarbetat.

Anmälan till webinar

Nyfiken?
Under webinaret går vi igenom alla delar i dokumentgenerator, samt berättar hur du på ett enkelt sätt får tillgång till modulen.

Anmälan

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret

Nyfiken?
Under webinaret går vi igenom alla delar i dokumentgenerator, samt berättar hur du på ett enkelt sätt får tillgång till modulen.

Klicka på det datum som passar dig och för att komma till anmälningsformuläret.
Inga datum just nu

Ladda ner Bitnet Juridik och gå till sidorna 3 och 4 för att läsa mer om Dokumentgeneratorn.


Har du några frågor?

Kontakta support@bitnet.nu eller ring oss på 019-760 22 60.