fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Digital gåvomottagare och sms-betallänk – två stora nyheter i Min Gåva

Inför allhelgonahelgen lanserar vi nyheter i Min Gåva. Det är två funktioner som kommer förenkla er hantering av minnesgåvor och skapa ett mervärde för de anhöriga.

Digital gåvomottagare – Gåvobevis mejlas direkt till anhöriga med länk till bildspel
Nu kan ni erbjuda anhöriga att automatiskt få alla gåvobevis till sin epost. Ni anger en eller flera gåvomottagare i Bitnet, som sedan får ett mejl varje dag det kommer in gåvor. I mejlet står vilka som skänkt gåvor, en länk till alla gåvor som kommit in och även en länk till ett bildspel. Bildspelet kan med fördel kopplas upp på en projektor, surfplatta eller dator på minnesstunden, så att alla gäster kan se gåvorna. De som blir registrerade som gåvomottagare kommer fortsätta få mejl med de gåvor som kommer in, även efter begravningen. T ex om det skänks en gåva på årsdagen.

Det här är en tjänst som ingår i Min Gåva, ni bestämmer själva om ni vill ta betalt för den. För att hjälpa er marknadsföra tjänsten har vi tagit fram ett informationsblad som ligger bland era blanketter i Bitnet. Det kan ni skriva ut och lägga med dokumentationen eller ställa upp på receptionsdisken.

Manual

Betallänk via sms
Betallänk via sms är en funktion som kommer förenkla hanteringen av betalning av minnesgåvor för er. Ni behöver inte längre vänta kvar och hjälpa gåvogivaren med betalningen, utan ni kan istället skicka en betallänk via sms. Via sms:et kan givaren sen i lugn och ro välja att betala med swish eller kort. Det blir en smidigare hantering för både dig och gåvogivaren. Det enda du behöver fylla i, när ni är klara med gåvobeviset, är kundens mobilnummer. Sen är det klart! Och det fungerar lika bra i telefon som när givaren står vid disken.

Manual