fbpx

Följ oss på:

Bitnet sponsrar padelspelarna Eva och Cecilia!

Vi på Bitnet tycker att det ska vara en självklarhet att kvinnor ska ges samma möjlighet att utöva professionell sport som män. Därför har vi valt att sponsra flera kvinnliga idrottare. Våra nyaste tillskott är padelspelarna Cecilia och Eva! Läs intervjun för att lära känna dem lite bättre.

Hej Tjejer! Berätta lite om er själva.  
Cecilia – Jag är en kvinna i mina bästa år som bor med min man och tre härliga söner i Örebro. Jag arbetar som barnmorska på förlossningen och ungdomsmottagningen. Jag skulle uppskatta att min fritid består av ca 50% familjetid och 50% padeltid.

Eva – Jag är en 44-årig tonårsmorsa som trivs när det är mycket att göra och högt tempo, både på jobbet och på fritiden. Jobbar som HR-chef på mätkonsultföretaget Exact, gillar musikquiz, ost och lakrits – och padel förstås.

Vad har ni för relation till Bitnet?
Cecilia ­– Jag har uppmärksammat Bitnet genom deras sponsring av elitsatsande idrottskvinnor! Heja Bitnet!

Hur har sporten påverkat och utvecklat er som personer?
Eva – Vi har båda tävlat i olika sporter sedan vi var barn. När man är runt 40 kanske man tänker att det är slut med sådant, men padeln har fått oss att känna tävlingslusten på riktigt igen. Sedan är det ett väldigt skojigt sätt att hålla sig i form. Dessutom så har vi fått så många nya vänner, det är fantastiskt många härliga människor som spelar padel. 

Vad är era visioner och mål inom padeln framöver?
Cecilia – Vår vision som lag är att tävla på nationell nivå och en dröm är att nå topp 100 i Sverige! Nu har
Corona satt stopp för våra planer i nuläget men vi ser ljust på framtiden. Själv är jag även engagerad i ÖPC padelklubb där jag är tränare/ledare. Där har jag fortfarande mycket att lära och utveckla vilket jag ser fram emot att göra.

Jag har hört att både Zlatan och Isaac Thelin ska öppna padelcenter i Örebro
framöver, kommer ni att testa banorna där?
Eva – Får vi en inbjudan av grabbarna till invigningen så kommer vi gärna och förgyller evenemanget. Skämt åsido, vi spelar ofta och gärna, så det blir säkert spel även i deras anläggningar.