fbpx

Följ oss på:

Bitnet sponsrar golfspelaren Mimmi Bergman!

Under 2020 står Bitnet som stolt sponsor till golfspelaren Mimmi Bergman! Vi har intervjuat Mimmi så att ni kan lära känna henne lite bättre.

Hej Mimmi! Berätta lite om dig själv.
– Hej! Jag heter Mimmi Bergman och är 22 år gammal. Jag växte upp en bit utanför Örebro i Garphyttan, men jag skulle kalla Lanna golfbana mitt andra hem efter alla timmar som har spenderats där.

Vad har du för relation till Bitnet?
– Bitnet hjälper mig på vägen mot toppen genom att stötta mig i min satsning. Jag tycker det är så roligt att ett företag väljer att stötta damsporten. Jag har tidigare varit projektansvarig för Golftjej Örebro vilket är ett projekt för att få fler tjejer att börja spela golf men också för att behålla tjejerna i sporten. Därför glädjer det mig enormt mycket att det finns företag som Bitnet, företag som brinner för att utveckla damsporten. Jag är oerhört tacksam och stolt över att Bitnet har valt att stötta mig. 

Hur är det att spela golf som yrke?
– Att ha golf som yrke är verkligen hur kul som helst. Under säsongen reser man runt från ställe till ställe och det känns mest som man bor i en resväska, men oj så mycket man får uppleva efter vägen.

Har du några mål för 2020?
– Inför säsongen 2020 har jag valt att inte sätta upp några resultatmål utan jag jobbar snarare med att hela tiden försöka utveckla mig som golfspelare och människa. Men siktet är helt klart inställt på att ta mig ut i Europa och etablera mig där.