fbpx

Följ oss på:

Öppettider i supporten: måndag-torsdag 09:00-16:00, fredag 08:00-16.00.

Arbeta mer effektivt med den nya transportlistan och Google adressökning!

Nya funktioner och förbättringar inför sommaren!

I sommarens uppdatering finns nu en ny transportlista med bättre layout med möjlighet till rapportering av transporter direkt via ett knapptryck. Vill ni räkna med decimaler i era juridikärenden? Nu finns den funktionaliteten som ett tillval. Google hjälper er med sökning i adressfält och sist men inte minst en liten men nödvändig uppdatering i gravsättningsfliken.

1. Transportlistan

Förutom att transportlistan har fått en förbättrad design så har den även uppdaterats med två nya funktioner. Många av er ville ha en möjlighet att kunna öppna listan i en ny flik vid behov. Nu hittar ni den funktionen till höger, ovanför listan. Se bild nedan.
Klicka på den blå fyrkanten med pil i så öppnas transportlistan upp med full bredd i en ny flik i din webbläsare.

Transport ID
För er som rapporterar transporter så har ni nu möjlighet att göra det direkt i listan. Klicka bara på den blå
ID-rutan så öppnas det upp en ny ruta med ID:t för den valda transporten ifylld automatiskt.
Därefter kan ni fylla i transporten som tidigare.

2. Räkna med decimaltal i juridikärenden.

Vi har fått önskemål om att kunna räkna med decimaler i Juridikärenden och äntligen finns den funktionen som tillval i Bitnet. Ni kan nu välja att ta fram en faktura räknat i heltal eller med decimaler. Funktionen hittar ni under Administration – Bitnetfuktioner, i huvudmenyn till vänster.

Ni som väljer att fortsätta räkna med heltal kommer inte märka någon skillnad, förutom att alla inmatade siffror kommer nu att sluta med .00. 

Buggfix när man anger Taxa
Tidigare kunde det i vissa fall tagit upp till en dag för att se uppdaterade värden när man anger taxan. Detta är nu åtgärdat och all ny data ni matar in visas direkt.

3. Välja bort möte under gravsättning

Med den nya uppdateringen kan ni nu välja bort ett möte med anhöriga.
Det kan ni göra genom att klicka i ”Ej vald”.

4. Integration av Google maps i adressfält

Här kommer det en efterlängtad nyhet!
Nu blir det lättare för er att få hjälp med att hitta och skriva rätt adress i Bitnet.

Om ni behöver mata in en adress, när ni anger uppgifter för Avliden, Beställare, Blombeställning, Fristående fakturaÄrendeguiden eller Adressboken kan ni nu få hjälp/förslag från Google. 
Skriver ni en adress i adressfältet, så kommer det upp en lista med förslag på adresser som man kan välja ifrån. Ni får även förslag på postort, postnummer och land.

Vi fortsätter vårt arbete med att implementera Google sökning på flera ställen i systemet och återkommer med nya uppdateringar. Vi tar gärna emot förslag!