Följ oss på:

22/6 lanserar vi nya Min Gåva!

22/6 lanserar vi en ny version av Min Gåva!

Den nya versionen av Min Gåva har ett nytt formspråk och är mer användarvänligt för byrån och givaren. Det som skiljer sig i Bitnet från den tidigare versionen är att vi förflyttat minnesgåvorna i ärendet från annonsfliken till sidopanelen till höger om ärendet. I övrigt består nya Min Gåva av förenklingar i flödet och bättre funktionalitet.

Observera att förändringen endast gäller byråer som idag använder minnesgåvomodulen i Bitnet.

I en övergångsperiod hittar ni alla gåvor som inkommit innan 22/6 under annonsfliken som tidigare. Alla gåvor som inkommer från och med 22/6 hamnar i sidopanelen till höger om ärendet. 

Läs mer om hur du använder nya Min Gåva i Bitnet i manualen nedan. Manualen gäller för minnesgåvor som inkommer från och med 22/6. 

manual nya min gåva

I Bitnet administreras minnesgåvorna nu från sidopanelen till höger om ärendet.